We zijn al meer dan 20 jaar actief als syndicus, ook in uw buurt.

Administratief beheer

Een goede administratie is uitermate belangrijk. We zetten maximaal in op de digitalisatie van uw gebouwdocumenten.

Financieel beheer

We beschikken over een grondige boekhoudkundige kennis en zijn erkend door de Beroepsvereniging van Boekhouders en Fiscalisten (B.I.B.F.).

Technisch beheer

Voor technische problemen, groot of klein, bieden we steeds een gerichte en (financieel) verantwoorde oplossing. 24 uur per dag. Snel en doeltreffend.

Juridisch beheer

De wetgeving voor mede-eigendom wordt steeds complexer. Als mede-eigenaar zijn de wijzigingen nog amper bij te houden. Onze juridische medewerkers weten altijd raad.

Wij staan voor u klaar!

Bent u op zoek naar een nieuwe syndicus? Wij helpen jou graag verder!

 

De voorbije maanden besliste meer dan 98% van onze klanten om hun contract te verlengen. Het overgrote deel koos voor een contract van drie jaar (de wettelijke maximumtermijn). Kom ook eens langs, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, en laat u verrassen door onze aanpak.

Chris De Bock

Zaakvoerder

Met trots durf ik stellen dat we ons bedrijf de voorbije 20 jaar hebben opgebouwd tot een sterk, deskundig, syndicuskantoor. Samen met mijn team sleutelen we dagelijks aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor bieden we u een degelijke service en voorzien  we voldoende tijd en aandacht voor het beheer van uw appartementsgebouw.

Audrey Heylen

Verantwoordelijke, juridische dienst

Steeds vaker stellen we vast dat een vereniging van mede-eigenaars, vaak ongewild, betrokken raken in een juridische procedure. Samen met mijn team zorgen we voor een degelijk eerstelijnsadvies.

CONTACT INFO

Meir 24, 2000 Antwerpen
Telefoon 03 / 231 26 17
Fax 03 / 226 52 14
Email info@fidimco.be

HOU ME OP DE HOOGTE