Wie kiest voor wonen in een appartement, kiest voor een gemeenschap die gebonden is aan vele regels en gebruiken. Als syndicus vervullen we een cruciale rol in het samen-wonen onder een dak.

Gebouwbeheer is onze specialiteit
Fidimco is al jaar en dag een referentie in het beheer van appartementsgebouwen. Dankzij onze vakkennis, onze ervaring en de bekwaamheid van onze medewerkers beschikken we over alle know-how om uw mede-eigendom op een professionele manier te beheren.

U kan steeds op ons rekenen
Het beheer van een gebouw wordt bij ons behartigd door een driekoppig team dat bestaat uit een gebouwbeheerder, een assistent-beheerder en een financieel beheerder. Ieder team zorgt voor het administratief, technisch en financieel beheer door het nauwgezet opvolgen en uitvoeren van dagdagelijkse taken en financiële transacties.

Administratief beheer
De syndicus staat in voor de jaarlijkse Algemene Vergadering en zorgt, samen met teamgenoten voor een trouwe samenwerking met de Raden Van Mede-eigendom.

Financieel beheer
Onze afrekeningen worden op transparante wijze voorgesteld aan de hand van een dubbele boekhouding en een gedetailleerde balans. Afrekeningen worden ter controle voorgelegd aan de commissaris en ter goedkeuring aangeboden aan de Algemene Vergadering.

Technisch beheer
Bij Fidimco zijn we ervan overtuigd dat een degelijk technisch beheer minstens even belangrijk is als een betrouwbare boekhouding. Onze beheerders hebben een ruime kennis en bieden u een oplossing voor (nagenoeg) alle technische problemen. Steeds in overleg met de raad van mede-eigendom of een vaste contactpersoon in uw vereniging.

Juridische ondersteuning
Onze expertise reikt verder dan het louter opvolgen van invorderingsprocedures. Fidimco is ook gespecialiseerd in het opvolgen van juridische dossiers en zorgt voor een deskundige begeleiding van geschillen.

Benieuwd naar een prijsvoorstel op maat van uw gebouw?

Hoe kunnen we u verder helpen ?

7 + 13 =

CONTACT INFO

Meir 24, 2000 Antwerpen
Telefoon 03 / 231 26 17
Fax 03 / 226 52 14
Email info@fidimco.be

HOU ME OP DE HOOGTE