U heeft een of meerdere eigendommen en zou het beheer ervan willen uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we ideaal geplaatst voor de financiƫle, administratieve, technische opvolging van uw vastgoed.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Als actieve rentmeester dragen we zorg voor uw vastgoed. Onze taak stopt niet bij het zoeken van een geschikte huurder of het louter innen van huurgelden. Bij Fidimco kan u rekenen op een totaaloplossing. Onze rentmeesters kunnen rekenen op de hulp van eigen boekhouders, technici en juridische medewerkers.

Administratief beheer
Een goede administratie is uitermate belangrijk. We zetten maximaal in op de digitalisatie van uw gebouwdocumenten.

Technisch beheer
Voor technische problemen, groot of klein, biedt Fidimco steeds een gerichte en (financieel) verantwoorde oplossing. 24 uur per dag kunnen u en uw huurder rekenen op ervaren technici. Snel en doeltreffend.

Financieel beheer
Op regelmatige basis verzorgen we de indexering en inning van huurgelden. Mocht er zich een achterstal voordoen, dan is het onze taak de wanbetalende gebruiker effectief aan te manen.

Juridisch beheer
De juridisering van onze samenleving is een feit. Goede afspraken maken goede vrienden. Onze juridische medewerkers zijn vertrouwd met de huurwetgeving en het contractenrecht.
Het beheren van uw vastgoed is maatwerk. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We bieden u een persoonlijk advies en een transparante prijsofferte.

Benieuwd naar een prijsofferte op maat van uw gebouw?

Hoe kunnen we u verder helpen ?

15 + 13 =

CONTACT INFO

Meir 24, 2000 Antwerpen
Telefoon 03 / 231 26 17
Fax 03 / 226 52 14
Email info@fidimco.be

HOU ME OP DE HOOGTE